La nostra ubicació
Suport en línia
Correu
Telèfon
Disponibilitat WhatsApp
Una de les ovelles salvatges més petites del món, caçem aquests petits exemplars als Pirineus, i juntament amb l'isard pirinenc, són les joies de la caça de muntanya als Pirineus.
Els mascles tenen una alçada a l'espatlla de 65-80 cm (25-32 polzades) i un pes de 30-45 kg (70-100 lliures). A l'hivern, el seu pelatge es troba en el seu millor moment, amb una coloració fosca i una curiosa barba en els mascles adults.
Viuen lliurement a la serralada dels Pirineus, en muntanyes obertes prop de la línia d'arbres, i en algunes ocasions es poden trobar a altituds més elevades que l'isard pirinenc.
Tindreu a la vostra disposició un equip professional d'assistents. Portejadors que tractaran les escopetes amb cura i les netejaran després de la caça, xofers, exploradors i gosseres, tot perquè pugueu gaudir de l'autèntica experiència de la caça espanyola.
Al camp, disposem del nostre propi equipament d'escopetes: paral·leles i superposades de calibres 12 i 20. A més, comptem amb cadires per a caçadors i acompanyants, discos protectors, un armer per col·locar les armes, pantalles, una maleta de cartutxos, ulleres de protecció i fins i tot un paraigua. Tot el que necessiteu per a la vostra jornada de caça.
La temporada comença l'1 d’octubre i finalitza el 28 de febrer.
# Entra un mínim d'1 caràcter per cercar # Prem la tecla ENTER per cercar o ESC per tancar