La nostra ubicació
Suport en línia
Correu
Telèfon
Disponibilitat WhatsApp
El Bou de Gredos és el trofeu més gran i fosc entre les quatre subespècies de cabra hispànica.
La seva particular forma de banyes en lira i la seva pronunciada curvatura el fan inconfusible i majestuós.
Habita sempre a les zones rocoses més altes, on pot detectar fàcilment el perill, sent extremadament cautelós i amb uns sentits molt aguts, cosa que converteix la seva caça en una autèntica experiència de muntanya.
Els mascles solen anar en grup la major part de l'any, excepte durant l'època de zel, quan es tornen solitaris i competitius entre ells, oferint un espectacle únic amb les seves lluites característiques.
L'aeroport més proper és el de Madrid, situat a 1 hora i 30 minuts amb cotxe de la zona de caça.
Situats a la Serra de Gredos, ens allotjarem en un agradable refugi dins de la mateixa zona de caça o en hotels de muntanya de 4 a 5 estrelles, on podrem gaudir de la gastronomia i dels productes típics de la regió, com les patates revolconas, el chuletón d'Àvila, els formatges i l'excel·lent oli d'oliva, evidentment acompanyats d’un bon vi o cervesa.
Les zones de caça són privades i es troben a les millors àrees de la Serra de Gredos, entre les províncies d'Àvila i Càceres, en un entorn de roques granítiques i terreny abrupte i escarpat. Caçarem entre 1.500 i 2.500 metres sobre el nivell del mar.
Durant l'època de zel i la primavera tindrem més oportunitats de trobar mascles adults, ja sigui en grups o exemplars vells i solitaris.
Temporada: D'agost a juny.
# Entra un mínim d'1 caràcter per cercar # Prem la tecla ENTER per cercar o ESC per tancar